Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

LENKÓ

Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím: 1116 Budapest, Építész u. 8-12.
Telefon: (+36-1) 206-3698, (+36-1) 203-1228 
Fax: (+36-1) 203-1218
E-mail: lenkokft@lenko.hu
Web: www.lenko.hu

 

Hőlégfúvók

MINIGAZ MH és MV axiálventilátoros, ill. MINIGAZ MC centrifugál ventilátoros készülékek

Az atmoszférikus gázégő által kibocsátott hőt közvetítőközeg alkalmazása nélkül, közvetlenül vagy légcsatornán keresztül juttatják a fűtendő helyiségbe. 

MINIGAZ M35 C-F centrifugál ventilátoros fűtő / hűtő készülék

A MINIGAZ típusú hőlégfúvók továbbfejlesztésének eredményeként fejlesztették ki a nagy légterű épületek fűtésére és hűtésére egyaránt alkalmas berendezést. A készüléket már meglévő és új csarnokok, műhelyek, üzletek, bemutatótermek... megnövekedett komfortigényének kielégítésére tervezték.

MINIGAZ MRA típ. gázüzemű hőlégfüggöny

Nagylégterű helyiségek fűtésekor gondot okoz a nagyméretű kapuk előtti térrészben a megfelelő hőmérséklet biztosítása. A beáramló hideg levegő hűtőhatását még a nagy fűtőteljesítményű sugárzók sem tudják ellensúlyozni.

AEC / AECF típusú meleg vizes / hűtött vizes légbefúvók és kapulégfüggönyök

Az AEC/AECF típusú légbefúvókat nagy légterű helyiségek fűtésére, ill. hűtésére tervezték. Közvetlen befúvásúak, axiálventilátorral szállítják, 6-féle típusnagyságban.

VENTOUX - JURA - COGNAC - típusú légbefúvók

A VENTOUX típusú melegvizes vagy gőzös hőlégfúvókat nagy légterű helyiségek fűtésére tervezték. 

ARMAGNAC típ. hőlégfúvók

Az ARMAGNAC jelű készülékek elektromos fűtőegységgel és saját helyiségtermosztáttal rendelkeznek, így pl. bérbeadás céljára is használhatók.

NIAGARA - meleg vizes / elektromos kapulégfüggönyök

A NIAGARA típusú légfüggönyöket 7 m-es kapumagasságig való elhelyezésre, nagy sebességű, levegő (belső vagy fűtött levegő) kifúvására tervezték, amely a kapu kinyitásakor a külső és a belső tér között jelentősen csökkenti a légcserét, s ez által a hőveszteséget. 

FLOWTHERM típ. hőlégfúvók

Centrifugálventilátorral szerelt hôlégfúvó melegvíz futôközegre 9-180 kW, elektromos futôegységgel 6-63 kW futôteljesítménnyel.

Olajtüzelésű - PB-gáz üzemű - elektromos mobil készülékek

Mind a mobil, mind a telepített hőlégfúvók területén az ARCOTHERM készülékcsalád megoldást kínál még a különleges feladatokra is.